Shiawasedo ODOS VALYMO SERUMAS (SUMMUS - new brand name)
 

Shiawasedo ODOS VALYMO SERUMAS (SUMMUS - new brand name)

  • Gamintojas: Shiawasedo
  • Prekės kodas: White serrum
  • Bičiulių taškai: 3.4999976
  • Ar turime: Yra prekyboje
80,00€ 70,00€ Be mokesčių: 57,85€

ODOS BALINIMO SERUMAS [35 ML]

Dėl savo unikalios formulės, kurioje yra efektyvių balinimo elementų, augalų ekstraktų, antioksidantų ir vitaminų, serumas atkuria odos baltumą, skaidrumą ir natūralų blizgesį. Tai efektyvi priemonė kovoti su hiperpigmentaciją, tamsiomis dėmėmis ir paraudimais, taip pat ji „taiso“ pilkšvą veido atspalvį ir išlygina odos spalvą.
Formulės sudėtyje esantis Japonijos abrikosų ekstraktas grąžina odai skaidrumą ir natūralų švytėjimą bei apsaugo nuo baltymų glikolizacijos, dėl kurios oda įgauna gelsvą žemišką atspalvį. Askorbilo gliukozidas ir kregždūnės ekstraktas slopina melanino sintezę, kuri yra hiperpigmentacijos ir tamsių dėmių priežastis. Dikalio glicirizatas apsaugo odą nuo uždegimo ir užkerta kelią pigmentacijai, sukeltai odos uždegimo arba dirginimo. Bijūno šaknų ekstraktas skatina epidermio ląstelių atsinaujinimą, todėl hiperpigmentuotos vietos ir tamsios dėmės greičiau išnyksta nuo odos paviršiaus.
Oda atrodo skaidresnė, sveika ir gaivi.

ODOS TIPAS:

Tinka įvairaus amžiaus grupėms ir visiems odos tipams.


NAUDOJIMAS:

Po odos valymo ir losjono naudojimo, ryte ir vakare patepkite odą serumu. Suvilgykite serumu pirštų pagalvėles arba vatos diskelį ir švelniais judesiais tepkite visą veidą.


AKTYVŪS INGREDIENTAI:


  • Askorbil glikozidas (vitaminas С) — stabilizuota vitamino С forma. Apsaugo nuo laisvųjų radikalų ir UV spinduliavimo, slopina menanino sintezės procese dalyvaujančios tirozinazės veikimą. Kovoja prieš pigmentaciją ir išlygina odos atspalvį.
  • Tokoferolis — liposominės formos vitaminas E. Lengvai įsiskverbia į odą, apsaugo ląsteles nuo žalingo UV spindulių ir laisvųjų radikalų poveikio.
  • Dikalio glicirrizatas — priešuždegiminių ir minkštinančių savybių turintis antioksidantas.
  • Skvalanas — lipidas, kuris yra natūralus odos struktūrinis komponentas. Kosmetikos produkcijoje „Shiawasedo“ naudojamas iš alyvuogių gaunamas augalinės kilmės skvalanas. Šis ingredientas apsaugo nuo drėgmės praradimo.
  • Ceramidai 2 – liposominės formos (Ceramidai NG) itin gerai įsiskverbia į odą ir intensyviai ją drėkina. Kosmetikos produkcijos sudėtyje esantys ceramidai atkuria ir palaiko apsauginę epidermio funkciją, kadangi šie ceramidai yra pagrindiniai odos apsauginio sluoksnio struktūriniai elementai.
  • Liūtpėdės ekstraktas — augalų ekstraktas, gaunamas iš liūtpėdės žiedų, kuri dėl savo puikių apsauginių savybių sėkmingai išgyvena atšiauriame Alpių aukštikalnių klimate, kuriam būdingi stiprus saulės UV spinduliavimas, smarkūs ir dažni temperatūros svyravimai, stiprūs vėjai, sniego audros ir žemas atmosferos slėgis. Tai galingas antioksidantas, apsaugantis odą nuo laisvųjų radikalų, kurie yra viena iš pagrindinių senėjimo priežasčių.
  • Alpių kalpokės žiedų, lapų ir stiebų ekstraktas — Alpių šlaituose augančio reto augalo ekstraktas. Savyje turi daug oenotino-В, slopinančio 5-alfa reduktazės sintezę, ir tai užkertą kelią pertekliniam odos riebalų (sebumo) išsiskyrimui. Šiame ingrediente tai pat yra daug flavonoidų, kuriems būdingas stiprus priešuždegiminis poveikis. Skatina beta-endorfino sintezę, todėl oda papildomai apsaugoma nuo streso.
  • Askorbil tetraizopalmitatas — liposominės formos vitaminas C. Lengvai įsiskverbia į odą, apsaugo Retinolį, Vitaminą Е ir kitus antioksidantus nuo oksidavimo, o odą nuo UV spinduliavimo, sulėtina senėjimo procesus.
  • Natrio hialuronato krospolimeras ((3D hialurono rūgštis) – tai modifikuota ilgalaikį drėkinimą suteikiančios hialurono rūgšties forma. Skirtingai nuo linijinėmis grandinėmis sujungtų įprastinės hialurono rūgšties molekulių, natrio hialuronato krospolimero molekulės surišamos trimate tarpmolekuline gardele, kuri taip pat vadinama skersiniais ar tinkliniais tarpmolekuliniais ryšiais. Vysktant kasdieniam metabolizmui enzimai ardo tarpmolekulinės gardelės ryšius, atlaisvindami hialurono rūgšties molekules. Linijinėmis grandinėmis sujungtos įprastinės hialurono rūgšties molekulės greitai išsilaisvina ir susivartoja, t. y. jos gali būti greitai suvartojamos (suskyla). Trimatė natrio hialuronato krospolimero molekulinė gardelė geriau sulaiko molekules, todėl jos išsilaisvina palaipsniui. Dėl to hialurono rūgšties molekulės ilgiau išlieka sveikos (nesuskilusios) ant odos paviršiaus, ir, vadinasi, suriša ir sulaiko drėgmę ilgesnį laiką.
  • Kregždūnės ekstraktas — Japonijoje paplitusio daugiamečio žolinio augalo ekstraktas. Slopina melanino perdavimą, todėl efektyviai kovoja prieš odos hiperpigmentaciją. Odos hiperpigmentacija – tai didelio melanino (audinius dažančios pigmento medžiagos) kiekio koncentracija. Melaniną sintetina melanocitais vadinamos ląstelės, jis patenka į ląstelės keranocitus ir paleidžia odos pigmentacijos reakciją. Kregždūnės ekstraktas blokuoja melanino perdavimą iš melanocitų į keratinocitus, taip stabdydamas pigmentacijos reakciją. Be to, melaininas kaupiasi melanocituose ir melanino sintezė sustabdoma.
  • Japonijos abrikosų ekstraktas grąžina odai skaidrumą ir natūralų švytėjimą, stabdydamas baltymų glikolizaciją, dėl kurios oda įgauna gelsvą žemišką atspalvį.
  • Glikozilinimas – tai baltymų ardymas (oksidavimas) dėl oksidacinio streso. Oksidacinis stresas sukelia priešlaikinį senėjimą, nes skatina sintezę laisvųjų radikalų (ląsteles pažeidžiančių aktyviųjų deguonies formų) mitochondrijose , riboja antioksidacinių enzimų aktyvumą ir prieigą prie jų, taip pat sukelia baltymų glikozilinimą (jų jungimą su gliukoze, oksidavimą ir pažeidimą). Glikozilinimo galutiniai produktai (AGEs) išlieka tiek ląstelėje, tiek visame organizme, ir, susijungdami, sukelia medžiagų apykaitos sutrikimus, ląstelių žuvimą ir odos glebumą, neigiamai įtakoja už odos elastingumą atsakingą kolageną ir elastiną, mažina odos tamprumą ir elastingumą. Japonijos abrikosų ekstraktas efektyviai kovoja prieš glikozilinimą ir neleidžia odai įgauti gelsvą žemišką atspalvį.
  • Pantenolis — liposominės formos provitaminas B5. Sulaiko drėgmę ir minkština odą.
  • Retinilo palmitatas — stabilizuota Retinolio (vitamino А) forma. Kombinacijoje su vitaminais Е ir С minkština ir gerina odos tekstūrą, apsaugo nuo pigmentinių dėmių ir raukšlių atsiradimo, skatina kolageno ir odos elastingumą bei reikiamą drėkinimo laipsnį palaikančių glikozaminoglikanų sintezę.
  • Hidrolizuotas kolagenas — hidrolizės metu į peptidus suskaldyto kolageno mažos molekulinės masės forma. Dėl mažo molekulių dydžio lengvai įsiskverbia į odą, turi puikių drėkinamųjų savybių.
  • Bijūno šaknų ekstraktas — skatina epidermio ląstelių atsinaujinimą, todėl hiperpigmentuotos vietos ir tamsios dėmės greičiau išnyksta nuo odos paviršiaus. Su amžiumi medžiagų apykaita ir, vadinasi, ląstelių atsinaujinimas vyksta lėčiau. Odos ląstelėse, kurios neatsinaujino, ilgiau palieka melanino pigmentas ir glikozilinimo galutiniai produktai (AGEs), o oda tampa labiau linkusi į hiperpigmentaciją ir kitus ultravioletinio spinduliavimo sukeliamus sutrikimus. Bijūno šaknų ekstraktas prisideda prie odos keratinizacijos (negyvų epidermio ląstelių formavimosi) ir normalizuoja ląstelių atsinaujinimą.
  • Alpių rožės kamieninių ląstelių ekstraktas — Šveicarijos Alpių Aukštikalniuose augančios Alpių rožės kultivuotų kamieninių ląstelių ekstraktas. Stimuliuoja kamienines odos ląsteles, apsaugo ląsteles nuo drėgmės praradimo, ultravioletinio spinduliavimo poveikio ir kitų neigiamų aplinkos veiksnių.
  • Sojos izoflavonų liposomos – tai augalinis moteriškųjų lytinių hormonų estrogenų analogas. Sąveikauja su estrogenų receptoriais, darydamos odai kompleksinį jauninantį poveikį. Dėl liposominės formos sojos izoflavonai geriau įsiskverbia į odą. Išsaugo odos elastingumą ir švytėjimą, palaiko kolageno ir hialurono rūgšties sintezę, kuri kartais lėtėja dėl moteriškųjų lytinių hormonų lygio sumažėjimo.
  • Palmitoil tripeptidas-5 — trumpas peptidas, susidedantis iš trijų amino rūgščių. Aktyvina transformuojantį augimo faktorių (TGF-β), kuris sudaro palankias sąlygas kolagenui sintezuoti su fibroplastų ląstelėmis.

ATSARGUMO PRIEMONĖS:

Nenaudokite serumo, jei oda yra pažeista, sudirgusi, ant jos yra pabrinkimų, egzemų ar kitų problemų. Nebenaudokite šios priemonės ir kreipkitės į dermatologą, jei ji netinka Jūsų odai, jei ji tampa sudirginta ar jaučiate diskomfortą. Venkite patekimo į akis. Serumui patekus į akis, jas nedelsdami plaukite vandeniu. Nelaikykite labai aukštoje arba žemoje temperatūroje, taip pat tiesioginiuose saulės spinduliuose. Laikykite vaikams ir psichikos sutrikimų turintiems asmenims nepasiekiamoje vietoje.
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image